شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید

امیرعبداللهیان: آمریکا برای کمک به راهکار سیاسی به منظور توقف جنگ علیه غزه صداقت ندارد

امیرعبداللهیان: آمریکا برای کمک به راهکار سیاسی به منظور توقف جنگ علیه غزه صداقت ندارد وزیر امور خارجه در دیدار با همتای قطری خود در دوحه با بیان اینکه حماس و مقاومت فلسطین حسن نیت و درایت خود را در پایبندی به راهکار سیاسی نشان دادند، گفت که دولت آمریکا فاقد صداقت لازم برای کمک به راهکار سیاسی به منظور توقف جنگ علیه غزه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که در مقصد سومش در منطقه در دوحه حضور دارد دیشب (دوشنبه) ۲۳ بهمن ماه با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

امیرعبداللهیان روند روابط دوجانبه ایران و قطر را رو به رشد توصیف و نسبت به آن ابراز خرسندی کرد.

 

وی بر مسؤولیت مشترک وزارتخانه‌های خارجه دو دولت در تامین نظرات و منویات رؤسای دو کشور مبنی بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری متناسب با ظرفیت‌های متنوع موجود در دو کشور تأکید کرد.

 

وزیر امور خارجه ایران مشورت‌ها و همکاری‌های ایران و قطر در موضوعات منطقه‌ای را سازنده و در راستای منافع مشترک دو کشور و نیز ثبات و امنیت جمعی در منطقه ارزیابی کرد.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به نگاه مشترک ایران و قطر در ضرورت پایان بخشیدن فوری به جنگ رژیم اسرائیل علیه غزه و پایان نسل‌کشی فلسطینی‌ها، آخرین تحرکات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در راستای این هدف را برشمرد.

 

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به تهدیدات رژیم صهیونیستی در خصوص حمله نظامی زمینی به رفح گفت: دولت آمریکا از قصد خود مبنی بر عدم گسترش دامنه جنگ در منطقه صحبت می‌کند و همزمان ذره‌ای از تامین سلاح و تجهیزات جنگی رژیم اسرائیل برای کشتار فلسطینی‌ها کم نکرده است.

 

وی افزود: رسیدن به توافق و راه‌حل سیاسی برای پایان دادن به جنگ علیه غزه می‌تواند به نتیجه برسد، به شرطی که آمریکا بین تداوم جنگ و آتش بس یکی را در عمل و نه در حرف انتخاب کند.

 

وزیر امور خارجه ایران تلاش‌های دیپلماتیک قطر به منظور تحقق آتش بس و پایان جنگ علیه غزه را ستود و در عین حال دولت آمریکا را فاقد صداقت لازم برای کمک به راهکار سیاسی به منظور توقف جنگ علیه غزه خواند.

 

وزیر امور خارجه ایران تأکید کرد: حماس و مقاومت فلسطین حسن نیت و درایت خود را در پایبندی به راهکار سیاسی نشان دادند، اما روشن است که نتانیاهو همچنان گزینه جنگ را در اولویت قرار داده و دولت آمریکا نیز در یک طرف به طور عملی از راهکار جنگ حمایت می‌کند و در سمت دیگری از صلح و آتش بس صحبت می‌کند.

 

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، روابط قطر و ایران را در عرصه دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین در کمک به تحکیم صلح و ثبات در منطقه سازنده خواند و بر عزم کشورش برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

 

نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر ضمن تشکر از دیپلماسی فعال ایران در حمایت از فلسطین و امنیت پایدار منطقه، با تشریح نتایج حاصله از تلاش‌های کشورش در کمک به شکل‌گیری توافق سیاسی و ایجاد آتش بس در غزه، گفت: با جمهوری اسلامی ایران در خصوص ضرورت تقویت تلاش‌ها برای متوقف کردن سریع جنگ علیه غزه اتفاق نظر داریم و تلاش‌های دیپلماتیک قطر در همین راستا ادامه خواهد یافت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار